06-47781810 info@energyblend.nl

Blend Online

De wereld kent veel nieuwe uitdagingen door het thuiswerken. Medewerkers missen de verbinding met collega’s, werken aan een nieuwe balans tussen werk en privé en de de mentale veerkracht wordt op de proef gesteld. Daarnaast willen we werken een een goede weerstand en fysieke gesteldheid. Wil je jouw medewerkers in deze bijzondere tijd stimuleren en ondersteunen om te werken aan hun persoonlijke energie en vitaliteit? Bekijk onderstaand online aanbod voor de mogelijkheden of neem contact met mij op. Leuk om je (online) te ontmoeten!

Online PubQuiz

Wil jij in deze tijd fun en energie brengen tot in de woonkamer van jouw medewerkers? Dit kan met de  Vitale Online PubQuiz!

Medewerkers nemen het tegen elkaar op  (individueel of in een team). Het is een wervelende, interactieve quiz vol fun en energie! Met als verrassende afsluiter: een prijs voor het winnende team! 

E-Learning

De e-learning modules worden online aangeboden. Deelnemers kunnen inloggen via een link en een persoonlijk account, waarna ze stapsgewijs worden meegenomen in hun leerproces. Deelnemers kunnen zelf bepalen waar, wanneer en in welke tempo ze een e-learning willen volgen. De e-learning kan los worden afgenomen of gekoppeld worden aan een workshop, groepstraining of individuele coaching. 

Online Vitaliteit programma

Een maand lang medewerkers (online) motiveren om aan de slag te gaan met vitaliteit. De thema’s voeding, beweging, slaap, balans, werkplezier, verbinding en mentale  veerkracht komen aan bod. Met verschillende filmpjes, opdrachten en blogs geven we deelnemers inzicht in hun vitaliteit en kennis om hier een verandering in aan te brengen. Met als feestelijke afsluiter een Online PubQuiz! 

Online Workshops

De workshops zijn altijd interactief en gericht op het eenvoudig aanpassen van jouw gewoontes. De online workshops duren 60 minuten. Een greep uit de onderwerpen: blue zones, voeding, beweging, slaap, ontspanning, mindset, werkplezier, levensfase, overgang en leefstijl & onregelmatig werken. 

Online Coaching

Vitaliteitscoaching zoals je gewend bent, maar dan online via videobellen. De individuele coaching is gericht op stapsgewijze gedragsverandering met plezier. Deelnemers worden door een vitaliteitscoach begeleid bij het bepalen van een persoonlijk doel en de bijbehorende acties. De coaching vindt online via een online videotool naar keuze plaats.  Zeer geschikt in tijden van thuiswerken en als medewerkers op een andere locatie werken. 

Online Verbindingssessie

Het gaat in deze sessie even niet om het werk, maar over de zorg voor- en het plezier met elkaar. Tijdens de verbindingsessie gaan we met een team videobellen. De vitaliteitscoach heeft een rol als gespreksleider en neemt jullie mee door verschillende themas, stellingen en energizers. Tijdens de sessie is ruimte om onderwerpen in te brengen over themas die in deze periode belangrijk zijn.