06-47781810 info@energyblend.nl

Blend leader

Training Vitaal Leiderschap 

Vitaal leiderschap gaat over het stimuleren van je medewerkers om meer energie, motivatie en veerkracht uit zichzelf te halen. Deze training biedt je tools voor het vergroten van de vitaliteit van jouw team. Vitale leiders helpen hun team groeien en geven het goede voorbeeld door te laten zien wat vitaliteit betekent in de dagelijkse praktijk. De training bestaat uit 2 dagen en wordt in samenwerking met Jetty de Hoop gegeven. 

Dag 1 Vitaal leiderschap begint bij jezelf, trainer Mojra

De eerste dag leren leidinggevenden wat vitaliteit is door aan de slag te gaan met hun eigen energie en vitaliteit. We geven tools om je energiebronnen te vergroten en energielekken te managen. We gaan aan de slag om vanuit persoonlijk leiderschap een eigen plan te maken en op te volgen. We doen dit door ervaringsleren en echt even stil te staan bij jouw energie. Met het leven vanuit het eigen plan is een vitale leider een voorbeeld voor zijn team.

 

 

Dag 2 Dialoog, trainer Jetty 

Een ontspannen en ook richtinggevende dialoog kunnen voeren met je medewerkers is belangrijk en niet altijd makkelijk. Wij bieden leidinggevenden tools om een goede dialoog aan te gaan waarbij zij leren om het eigenaarschap rondom het thema vitaliteit en inzetbaarheid bij hun medewerkers te vergroten. Door zicht te krijgen op je voorkeursstijl en te oefenen met verschillende communicatie stijlen ontwikkel je meer stijlflexibiliteit waardoor je meer impact hebt als leidinggevende. 

Over Jetty: Jetty brengt individuen en teams energiek in beweging. Ze levert een bijdrage aan leiderschapsontwikkeling van individuen en teams om waardevol te zijn en te blijven. Jetty is altijd op zoek naar de eigen kracht, het eigen verhaal en de verbinding van mens, teams en organisatie. Dit doet ze op een energieke, pragmatische, reflecterende en luchtige manier. Jetty is o.a. gespecialiseerd in lekker werken, persoonlijk leiderschap en leiderschapsontwikkeling.