06-47781810 info@energyblend.nl

Blend You

Tijdens workshops, coaching, e-learning en trainingen blend ik de energie en vitaliteit van jouw medewerkers.

Blend Workshops

De workshops zijn altijd interactief en gericht op het eenvoudig aanpassen van jouw gewoontes. De workshops kunnen  gecombineerd worden met een e-learningmodule. Hierdoor wordt de kennis voorafgaand opgedaan en kan je tijdens de workshop bezig zijn met toepassen in de eigen gewoontes. Door een opvolgactie (b.v. online coaching) daag deelnemers uit om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Een greep uit de onderwerpen: de blender, voeding, beweging, slaap, ontspanning, mindset, werkplezier, levensfase, overgang en leefstijl & onregelmatig werken. 

E-Learning

De e-learning modules worden online aangeboden. Deelnemers kunnen inloggen via een link en een persoonlijk account, waarna ze stapsgewijs worden meegenomen in hun leerproces. Deelnemers kunnen zelf bepalen waar, wanneer en in welke tempo ze een e-learning willen volgen. De e-learning kan los worden afgenomen of gekoppeld worden aan een workshop, groepstraining of individuele coaching. 

Blend Coaching

De individuele coaching is gericht op stapsgewijze gedragsverandering met plezier. Deelnemers worden door een vitaliteitscoach begeleid bij het bepalen van een persoonlijk doel en de bijbehorende acties. De coaching vindt face-2-face of online plaats. Individuele coaching is goed te combineren met de e-learning modules! De coaching kan incompany aangeboden worden, hierbij is de coach 1 of meer dagdelen in de week aanwezig om meerdere mensen te coachen en eventueel workshops te verzorgen. 

Blend Training

De trainingen bestaan uit meerdere bijeenkomsten in combinatie met individuele coaching en e-learning. De periode van de trainingen is minimaal 6 maanden (van eerste contact tot nazorg), in een periode van 6 maanden kan een verandering in jouw patroon een ingesleten gewoonte worden! In overleg wordt de inhoud van de groepstraining bepaald.